Inbouw zwembad

Afbeelding mobiel

Infinilux Inbouw Zwembaden: Een duik in comfort en luxe

Inbouwzwembaden worden steeds populairder in huishoudens die streven naar een combinatie van luxe en comfort. Onze inbouw zwembaden bieden een naadloze integratie met de buitenruimte, waardoor ze een esthetisch aantrekkelijke aanvulling zijn op elke tuin.

Afbeelding mobiel

Maatwerk in afmetingen:

perfect afgestemd op uw ruimte

Bij Infinilux geloven we dat er geen 'one-size-fits-all' oplossing is voor inbouw zwembaden. Daarom bieden we zwembaden in diverse afmetingen, aangepast aan de specifieke grootte en vorm van uw buitenruimte. Van compacte zwembaden voor kleinere tuinen tot majestueuze zwembaden voor uitgestrekte landschappen, ons doel is om uw droomzwembad tot leven te brengen.

Afbeelding mobiel

Functionaliteit en duurzaamheid:

zwembaden voor elk doel

Of u nu op zoek bent naar een plek voor familieplezier, een serene oase voor ontspanning, of een sportieve omgeving voor zwemtrainingen, wij hebben een zwembad dat aan uw behoeften voldoet. Onze diversiteit in afmetingen zorgt ervoor dat we een zwembad kunnen ontwerpen dat niet alleen bij uw ruimte past, maar ook bij uw levensstijl.

Afbeelding mobiel

Inbouw zwembad van topkwaliteit

De Infinilux VX-serie vertegenwoordigt de essentie van high-quality zwembaden, samengesteld uit meerdere lagen vinylester en versterkt met 15mm honinggraad isolatie. Deze geavanceerde constructie biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en thermische efficiëntie, wat de VX-serie tot een toonbeeld van kwaliteit en innovatie in de zwembadindustrie maakt.

De Infinilux HDX-lijn, vervaardigd van HDPE (High Density Polyethyleen), biedt topkwaliteit in kunststof zwembaden. Deze zwembaden zijn kleurvast, onslijtbaar en ongevoelig voor zowel vloeistoffen als UV-straling.

Afbeelding mobiel

Langdurig zwemplezier

Met de Infinilux Automatische RX PH-Doseersysteem en bijbehorende WiFi-app, houdt u de waterkwaliteit van uw zwembad moeiteloos op peil. Efficiënte PH-regulering met slechts een paar tikken op uw smartphone. Een inbouw zwembad van Infinilux is een investering in langdurig plezier. Onze zwembaden zijn gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, met materialen en constructies die zijn ontworpen voor duurzaamheid en weerstand tegen de elementen.

Afbeelding mobiel

Kosteneffectieve Luxe:

Bij Infinilux begrijpen we dat een inbouw zwembad een belangrijke financiële beslissing is. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste waarde voor hun geld te bieden. Een zwembad van Infinilux is niet alleen een bron van plezier en ontspanning, maar ook een slimme investering die de waarde van uw woning kan verhogen. Daarnaast bieden we verschillende financieringsopties aan om ervoor te zorgen dat uw droomzwembad binnen handbereik is.

 

Een inbouw zwembad van Infinilux is niet alleen een zwembad; het is een levensstijl. Met onze focus op maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid, zijn wij toegewijd aan het creëren van zwembaden die niet alleen voldoen aan, maar ook uw verwachtingen overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar uw eigen luxe inbouw zwembad.

Afbeelding mobiel

Interesse in een inbouw zwembad? Neem contact op.