Zwembad inbouwen tuin

Afbeelding mobiel

Infinilux Zwembaden: Het proces van zwembadrealisatie in uw tuin

Infinilux Zwembaden is gespecialiseerd in het inbouwen van een hoogwaardig zwembad wat uw buitenruimte omtovert tot een oase van luxe en ontspanning. Ons doel is om het inbouwproces soepel, efficiënt en afgestemd op uw specifieke wensen te laten verlopen. Hieronder volgt een overzicht van hoe wij te werk gaan bij het realiseren van uw droomzwembad.

Afbeelding mobiel

Ontwerp en Planning: Vormgeven aan uw Zwembad

Een persoonlijke benadering: elke tuin is uniek

Bij Infinilux Zwembaden start elk project met een zorgvuldig geplande aanpak. Onze deskundige ontwerpers engageren zich om uw unieke visie voor uw zwembad te begrijpen en tot leven te brengen. We bespreken uitvoerig uw wensen, analyseren de mogelijkheden van uw tuin, en bepalen hoe het zwembad optimaal geïntegreerd kan worden in uw buitenruimte. Deze nauwgezette samenwerking resulteert in een op maat gemaakt ontwerp dat een perfecte harmonie vormt met uw tuin en levensstijl.

Afbeelding mobiel

2D of 3D-modellering en visualisatie: een realistische weergave

Voordat we beginnen met de bouw, presenteren we een gedetailleerde 2D of 3D-model van het voorgestelde zwembad. Dit geeft u een realistisch beeld van hoe het zwembad eruit zal zien en stelt u in staat om eventuele wijzigingen aan te brengen voordat de bouw begint.

Afbeelding mobiel

Van start tot voltooiing

Grondwerk en voorbereiding: een solide basis

Het inbouwproces van een Infinilux zwembad begint met essentieel grondwerk. Ons ervaren team zorgt voor een grondige voorbereiding van uw locatie, inclusief nauwkeurig graven en egaliseren van de grond. Tijdens dit stadium wordt er rekening gehouden met belangrijke factoren zoals afwatering en de locatie van ondergrondse leidingen, om de basis voor uw zwembad optimaal voor te bereiden.

Afbeelding mobiel

Constructie en Installatie: vakmanschap en precisie

Na het grondwerk begint de bouw van het zwembad. We kiezen voor hoogwaardige materialen zoals HDPE (High Density Polyethyleen) of meerdere lagen vinylester met honinggraad isolatie, die zorgen voor een duurzame en efficiënte constructie. Tijdens de bouwfase leggen we ook de nadruk op het installeren van belangrijke systemen, waaronder geavanceerde filtratie, energiezuinige verwarming en sfeervolle verlichting. Dit alles wordt met precisie uitgevoerd om de perfecte balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek te waarborgen, zodat uw zwembad niet alleen prachtig oogt, maar ook jarenlang optimaal functioneert.

Afbeelding mobiel

Nazorg en onderhoud: zorgeloos genieten

Instructie en Nazorg

Na voltooiing van het zwembad bieden we uitgebreide instructies over het gebruik en onderhoud. Met onze Automatische RX PH-Doseersysteem en WiFi-app kunt u eenvoudig de waterkwaliteit beheren.

Doorlopend onderhoud en support

Infinilux biedt ook doorlopend onderhoud en support om ervoor te zorgen dat uw zwembad in topconditie blijft. Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden.

Infinilux is uw partner in het hele proces van zwembad inbouwen. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, wij zorgen voor een soepel proces en een prachtig resultaat.

Afbeelding mobiel

Interesse in een inbouw zwembad in uw tuin? Neem contact op.