Ons Familiebedrijf: Een Verhaal van Vakmanschap en Passie

Het begon allemaal in 1970, toen mijn opa zijn eerste stappen zette in de maritieme wereld door boten en surfplanken te bouwen.

Op dezelfde plek waar ons familiebedrijf nog steeds floreert, legde hij de basis voor ons vakmanschap. In 1994 besloot mijn vader om van deze kennis en vaardigheden een nieuwe uitdaging aan te gaan: het bouwen van zwembaden.

En zo ontstond ons familiebedrijf zoals we dat nu kennen.

De stap van surfplanken naar zwembaden was geen geplande zet, maar eerder een natuurlijke evolutie.

Mijn vader zag de mogelijkheden en besloot zijn idee├źn om te zetten in realiteit. En hoewel de materialen vergelijkbaar zijn, vereisen zwembaden een ander niveau van precisie en duurzaamheid.

In ons familiebedrijf draait alles om de combinatie van traditionele ambachtelijke vaardigheden en moderne technieken. Wij geloven dat de beste resultaten voortkomen uit een zorgvuldige balans tussen effici├źntie en kwaliteit. Elk zwembad dat wij bouwen, weerspiegelt deze filosofie.

Ons bedrijf is gevestigd in het mooie rustieke Brabantse Herpt. Hier, te midden van de serene omgeving, hebben wij ons vakmanschap geperfectioneerd.

Als klein kereltje liep ik, Robin, hier al rond. Nu, in mijn dertiger jaren, zet ik de traditie voort die mijn opa en vader begonnen zijn.

De familietraditie van ons bedrijf is gebaseerd op vakmanschap, integriteit en een diepgewortelde passie voor wat we doen. Deze waarden zijn doorgegeven van mijn opa, naar mijn vader, en nu naar mij. Met bijna vijf decennia aan ervaring en toewijding, blijven we streven naar perfectie in elk zwembad dat we bouwen.

Onze toewijding aan kwaliteit betekent ook dat we onze klanten niet alleen tijdens de installatie van hun zwembad ondersteunen, maar ook daarna. Met onze servicebussen zorgen we voor regelmatige onderhoudsbeurten, zowel in het voor- als najaar, zodat onze klanten het hele jaar door van hun zwembad kunnen genieten zonder zorgen.

Wij nodigen je uit om deel te worden van ons verhaal. Boek een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we ook jouw tuin kunnen voorzien van een prachtig, ambachtelijk gemaakt prive zwembad.

Onze ervaring met Robin is zeer positief. Je merkt aan alles dat het een familiebedrijf is dat op alle fronten zijn best doet.

Eva uit Helmond

Ik wilde even wachten met de review tot alles klaar was. Maar we zijn heel tevreden, geen klachten.

Fam. Evers uit Laren

Na een rondleiding in de fabriek in Herpt waren we vrij snel overtuigd. Het was ook leuk om te zien hoe ons zwembad werd gemaakt.

Dunja en Marcel uit Schagen

  • Verrassend betaalbaar en snel geleverd

  • Geen dure onderhoudscontracten

  • 2 jaar volledige garantie voor zorgeloos gebruik

  • Levering uit eigen fabriek in Brabant
  • Duurzaam geproduceerd zonder giftige materialen

  • Uitstekende klantenservice

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Gun jezelf een droomtuin die tot leven komt met een op maat gemaakt zwembad. Laat je gegevens achter en bespreek je wensen met onze zwembad specialist.