Creëer samen met onze experts je eigen prive zwembad voor jarenlang plezier

Stel je eens voor: een prachtig zwembad dat naadloos aansluit bij jouw manier van leven. Of je nu droomt van een levendige plek waar je kinderen kunnen spetteren en spelen, of je verlangt naar een rustige plek waar je kunt ontspannen en de dagelijkse stress kunt vergeten, onze experts staan klaar om deze droom samen met jou waar te maken.

Het ontwerpproces is een samenwerking waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan.

Samen doorlopen we elk detail, van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie, om ervoor te zorgen dat jouw zwembad perfect past bij jouw huidige en toekomstige levensstijl.

Nadat je droomzwembad is gepland, volgt het graafwerk, de constructie en de installatie

Zodra je unieke zwembadontwerp definitief is, beginnen we met de realisatie. Het proces start met het precieze graafwerk om de locatie voor te bereiden.

Dit is een belangrijke stap die welke essentieel voor zowel de stabiliteit als de lange levensduur van jouw zwembad.

Na het graafwerk starten we met de constructie. Hierbij worden hoogwaardige materialen gebruikt die ervoor zorgen dat jouw zwembad robuust is en tegen een stootje kan.

Elke stap in het constructieproces wordt uitgevoerd met een ongekende aandacht voor detail en een focus op kwaliteit, waardoor het eindresultaat niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.

Dan installeren we het water management, zoals de pompen en de filters

De ruime waar het watermanagement plaatsvindt nomen we meestal het pomphuis.

Doordat we alleen gecertificeerde onderdelen gebruiken voldoet je pomphuis aan alle veiligheidsnormen en is deze onderhoudsarm. Dus geen hoge onverwachte kosten.

En, een goed installatie zorgt ook voor minder stroomverbruik wat de duurzaamheid ten goede komt.

Dus, je kunt rekenen op een systeem dat niet alleen veilig en duurzaam is, maar ook nog eens zorgt voor een heerlijke en rustige zwemervaring.

Nu komt je privé zwembad echt tot leven en kan het genieten beginnen

Na de zorgvuldige constructie van je zwembad volgt de fase van afwerking, waar je eigen zwemparadijs echt tot leven komt.

Of het nu gaat om het betegelen van het zwembad of het aanbrengen van een duurzame liner, elk detail wordt met aandacht en precisie uitgevoerd. De omgeving van het zwembad wordt getransformeerd om een harmonieus geheel te vormen.

Met onze deskundige afwerking en landschapsarchitectuur wordt je zwembad meer dan een plaats om te zwemmen; het wordt een centraal punt van schoonheid en plezier in je tuin.

En met onze unieke waterkwaliteit beheer-app geniet je zorgeloos van kristalhelder water

Met het innovatieve Infinilux Automatische Doseersysteem reguleer je eenvoudig de waterkwaliteit, direct vanaf je telefoon.

Moeiteloze Controle: Beheer uw zwembadwaterkwaliteit altijd en overal met onze handige WiFi-app.

Automatische Balans: Dankzij geavanceerde sensoren die de PH-waarde meten, doseert het systeem automatisch de nodige chemicaliën voor een perfecte waterbalans.

Milieuvriendelijk en Kostenbesparend: Het systeem gebruikt efficiënt chemicaliën, wat minder verspilling betekent en kosten bespaart op langere termijn.

Onze ervaring met Robin is zeer positief. Je merkt aan alles dat het een familiebedrijf is dat op alle fronten zijn best doet.

Eva uit Helmond

Ik wilde even wachten met de review tot alles klaar was. Maar we zijn heel tevreden, geen klachten.

Fam. Evers uit Laren

Na een rondleiding in de fabriek in Herpt waren we vrij snel overtuigd. Het was ook leuk om te zien hoe ons zwembad werd gemaakt.

Dunja en Marcel uit Schagen

  • Verrassend betaalbaar en snel geleverd

  • Geen dure onderhoudscontracten

  • 2 jaar volledige garantie voor zorgeloos gebruik

  • Levering uit eigen fabriek in Brabant
  • Duurzaam geproduceerd door recycling materialen

  • Uitstekende klantenservice

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Gun jezelf een droomtuin die tot leven komt met een op maat gemaakt zwembad. Laat je gegevens achter en bespreek je wensen met onze zwembad specialist.