Werkwijze

Afbeelding mobiel

Infinilux BV is opgericht om aan de klant een totaalconcept aan te bieden.

Wij plaatsen, maken en onderhouden de zwembaden zelf. Wij leveren al ruim 50 jaar uitsluitend kwaliteitsproducten en gebruiken hiervoor grondstoffen van topkwaliteit. Kwaliteit en service staat bij ons altijd op de 1e plaats.

Afbeelding mobiel

Ontdek de Infinilux Ervaring

Verken onze indrukwekkende collectie zwembaden, die we volledig zelf ontwerpen en produceren! Onze werkplaats zit in Herpt, hiervandaan leveren we al 50 jaar uitsluitend kwaliteitsproducten.

Je kan jouw gekozen zwembad personaliseren tot in de kleinste details.

Afbeelding mobiel

Bestelling en Levering

Als je een keuze hebt kunnen maken tussen al onze modellen zwembaden ervaar je vervolgens de moeiteloze levering van het zwembad. 

We komen hem persoonlijk leveren en installeren. Helemaal klaar om het pronkstuk van je buitenruimte te worden!

Afbeelding mobiel

Perfecte Installatie

Vervolgens gaan we over tot het installatieproces, van het graven van het gat tot het leggen van een solide betonnen basis. Dit hele proces doen wij ook allemaal met ons eigen team!

Het zwembad wordt met precisie geplaatst, met oog voor detail.

Afbeelding mobiel

Zorgeloos Onderhoud

Wij gaan verder dan alleen het leveren van een zwembad; we streven ernaar jou een zorgeloze zwembadervaring te bieden. Denk hierbij aan het installeren van de geavanceerde filters, efficiënte pompen en andere technische aspecten die cruciaal zijn voor het soepel functioneren van je zwembad.

Omdat we zelf de ontwerpers van de zwembaden zijn, kunnen we deze voorzieningen naadloos integreren in het ontwerp. Dit betekent dat je niet alleen een esthetisch verbluffend zwembad krijgt, maar ook een waarin alle technische aspecten op harmonieuze wijze zijn opgenomen. Hierdoor wordt het onderhoud tot een minimum beperkt en wordt jouw zwembad een oase van puur genot, zonder dat jij je hoeft te bekommeren om ingewikkelde technische details.

Met Infinilux hoef je alleen maar achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van het plezier van jouw zwembad, wetende dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Afbeelding mobiel

Instructies op Maat

Je ontvangt gedetailleerde instructies afgestemd op jouw zwembad, rechtstreeks van onze experts.

Leer hoe je maximaal plezier kunt halen uit je zwembad!

Afbeelding mobiel

Duurzaamheid en schoonheid gecombineerd